Футболистът на Лудогорец Кирил Десподов проговори за своето бъдеще в

...
Футболистът на Лудогорец Кирил Десподов проговори за своето бъдеще в
Коментари Харесай

Кирил Десподов проговори за бъдещето си в Лудогорец и похвали сините фенове

Футболистът на Лудогорец Кирил Десподов проговори за своето бъдеще в клуба. Офанзивният състезател на " орлите " се надява, че през идващия сезон разградчани ще имат по-сериозна конкуренция за шампионската купа в efbet.

" Днес Левски имаше топ почитатели на трибуните, само че ние имахме по-силен темперамент за победа. Всеки един национал, който ще влезе на лагер след 5 дни, остана и игра през днешния ден. Това демонстрира, че не подценяваме мача. С дребни изключения, всички бяхме тук.
 Лудогорец лиши Левски от бронзовите медали пред цялостните трибуни на Лудогорец лиши Левски от бронзовите медали пред цялостните трибуни на "Герена "
Оставам в Лудогорец. Неведнъж съм казвал, че когато пристигна добра оферта за мен и клуба, ще изляза да играя в Европа. Искам да се потвърдя, само че предлагането би трябвало да удовлетворява и двете страни.

Надявам се през идващия сезон и Левски, и ЦСКА, а и други тимове да ни бъдат съперници. Това е по-добре и за нас, а и ще бъде по-интересно шампионата. Няма да се стига до това да приключваме с 21 точки преднина ", сподели Десподов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР