Футболистът на Локомотив Пловдив Димитър Велковски призна, че както той,

...
Футболистът на Локомотив Пловдив Димитър Велковски призна, че както той,
Коментари Харесай

Велковски от Локо Пд: Всеки мечтае за евроучастие

Футболистът на Локомотив Пловдив Димитър Велковски призна, че както той, по този начин и сътрудниците му мечтаят за евроучастие. Велковски даде особено изявление за предаването на DIEMA SPORT – „ Преди кръга “, където разяснява идния реванш против Славия от баражите за разпределение на местата от седмо до десето в Първа лига.

Пловдивчани имат задатък от 3:1 след първия дуел против „ белите “, които по-рано през седмицата подвигнаха Купата на България.

Припомняме, че финиширалият на седмото място в шампионата играе бараж за Лига Европа против третия.

„ Мисля, че първите минути бяхме малко неподготвени, тъй като до в този момент всичките ни мачове бяха късни от осем часа някъде и това време ни накара да не сме малко съсредоточени, допуснахме лек гол. Видяхте, че незабавно след гола се активизирахме, върнахме попадението. Имахме още положения и втората част мисля, че тотално доминирахме. Показахме какво можем и каква е нашата игра. Мисля, че това би трябвало да демонстрираме “, стартира Димитър Велковски.

„ Не мога да кажа, че задатъкът ни е задоволителен. Виждате Шампионската лига какви резултати стават. Трябва да сме стимулирани и за втори мач – да покажем темперамент и добра игра и нека продължим “.

„ Всеки мечтае за евроучастие, всеки желае да се покаже на европейска сцена. Говорим си и с момчетата и се надяваме да покажем мъжка игра и да стигнем до баража и там, каквото Господ покаже “.

„ Мисля, че сме от една рогозка. Но мисля, че тези баражи, тези плейофи ще покажем по-добра игра от всички останали “, изясни още Велковски.

„ Акрапович знае по какъв начин да стимулира играчите. Знае какво да каже във всеки един миг на всеки и това ни стимулира “.

„ Както виждате, в последните мачове играя като ляв краен бранител. Чувствам се добре там. Ще забележим, мисля, че това е моята позиция “, приключи Велковски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР