Футболистът на Левски и национален състезател на България Симеон Славчев

...
Футболистът на Левски и национален състезател на България Симеон Славчев
Коментари Харесай

И футболист на "Левски" взе отношение по казуса с лотарията и Васил Божков

Футболистът на " Левски " и народен играч на България Симеон Славчев взе отношение по проблема с предложенията за национализация на частните лотарии от депутата Валери Симеонов. Думите му пристигнаха откакто индивидът зад собствеността на клуба Васил Божков съзря " неуважение на Конституцията " от " некомпетентни политици " и даде да се разбере, че това ще засегне финансирането на футболния клуб.

По-рано през днешния ден почитатели на сините желаеха среща с премиера Бойко Борисов, обезпокоени за бъдещето на клуба.

По време на среща с медиите на лагера на тима в Сандански, полузащитникът отговори и на въпрос обезпокоени ли са в " Левски " от вероятно отдръпване на Божков.

" Това е надалеч от моите отговорности. Към момента всичко в клуба върви обикновено, футболистите сме съсредоточени върху работата си. Единствено, което бих желал да кажа е долу ръцете от светинята " Левски ", стартира Славчев.

" Един човек, който размахва някакви планове, желае да вкарва някакви неща. Хората не би трябвало да не помнят забравят последните три години от неговото ръководство какви ги е приключил, по какъв начин се е подигравал с майките на децата с увреждания. И какви неуместни хрумвания е имал освен в европейския, само че и в българския парламент. Но това не е моя работа ", приключи футболистът, който е ново попълнение на " Герена ".

Валери Симеонов беше заставен да подаде оставка като вицепремиер, откакто обиди протестиращите майки на деца с увреждания, наричайки ги " група кресливи дами ", които спекулират с " сякаш заболели деца ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР