Футболистът на Левски Димитър Пиргов на практика се е разбрал

...
Футболистът на Левски Димитър Пиргов на практика се е разбрал
Коментари Харесай

Играч на Левски се договори с Ботев и чака трансфер

Футболистът на Левски Димитър Пиргов на процедура се е схванал с управлението на Ботев за персоналните си условия, написа "Тема Спорт ". Така той единствено чака зелена светлина от "сините ", с цел да премине в Коматево.

Централният защитник е привързан със "сините " до края на сезона и не може да си тръгне като свободен сътрудник. Затова, в случай че желаят да го употребяват от пролетта, "канарчетата " ще би трябвало да платят трансферна сума.

Мераците им да го вземат без пари бяха срязани тотално от изпълнителния шеф на столичния гранд Красимир Иванов, който разгласи, че е податлив за разлъка с него, само че единствено против тъкмо избрана цена.

Пиргов така и така рядко попадаше в сметките на наставника Делио Роси през есента, а с идването на Аймен Белаид напълно изпадна от тях. Ако остане на "Герена ", вероятността да запише игрови минути е нулева, изключително като се има поради, че не пътува с тима за лагера в Малта.

Интересното е, че в случай че се реализира прехвърлянето му в Ботев, Пиргов може да запише формален дебют с жълто-черната фланелка точно против Левски на "Герена " в средата на февруари, когато се възобновява шампионата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР