Футболистът на Лацио Адам Марушич е един от опитните в

...
Футболистът на Лацио Адам Марушич е един от опитните в
Коментари Харесай

Марушич: Ще е интересно, трябва да спечелим в Разград

Футболистът на Лацио Адам Марушич е един от опитните в състава на Черна гора.

Той приказва пред медиите в родината си преди заминаването на тима за Варна, откъдето с рейс би трябвало да дойдат в Разград през днешния ден в ранния след обяд.

30-годишният десен халф-бек съобщи, че " точката против България не е алтернатива и ще бъдат удовлетворени само при победа ".

България и Черна гора откриват акцията в група G на Европейските квалификации на следващия ден (петък) от 19.00 часа на стадион " Лудогорец Арена ". Другата среща е Сърбия - Литва, а Унгария почива, само че ще има спаринг-мач с Естония.

" Точката не е алтернатива за мен. Ще бъда удовлетворен само, в случай че победим. Снощи анализирахме националния тим на България. Това е селекция, която разполага с млад, само че в това време първокласен състав. Ще ги проучваме в допълнение и ще забележим къде можем да ги ударим ", споделя още Марушич и добавя, че сега България е доста изменена, има млад тим, а също по този начин и нов треньор - Младен Кърстаич.

Попитан каква Черна гора ще видят феновете в Разград, халфът на римските " орли " споделя: " Всеки футболист би трябвало да покаже огромно предпочитание и централизация през цялото време, с цел да не се постанова да гоним резултата и да се хвърляме през второто полувреме. От първата минута мотивацията и концентрацията би трябвало да са на най-високо равнище ", споделя още Марушич.

На въпрос дали се мисли за мача със Сърбия, предстоящ с голям интерес в Подгорица, както и каква е генералната му оценка за групата, футболистът с 52 мача за " храбрите соколи " споделя:

" Групата е равностойна, никой не започва с авансово записани точки - всеки може да победи всеки. Ще бъде забавно и имам вяра, че можем да участваме в конкуренцията за първите две места. Мачът със Сърбия в действителност е във фокус, само че ние в този момент мислим единствено за гостуването на България ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР