Футболистът на Интер - Ромелу Лукаку, има голям шанс да

...
Футболистът на Интер - Ромелу Лукаку, има голям шанс да
Коментари Харесай

Лукаку може да се завърне в игра още този уикенд

Футболистът на Интер - Ромелу Лукаку, има огромен късмет да бъде разполагаем на старши треньора Симоне Индзаги за конфликта с Фиорентина тази събота. Белгиецът е отвън терените от края на август поради мускулна травма и е записал едвам три мача от началото на сезона, само че в този момент има възможност най-сетне да се завърне в игра.

29-годишният нападател мина серия от проучвания през днешния ден. Ако резултатите от тях са позитивни, той може да възобнови тренировки от на следващия ден, като има късмет да попадне в групата за дуела с „ виолетовите “, оповестяват „ Sky Italia “ и „ Calciomercato “.

Първоначално в Интер чакаха Лукаку да възобнови тренировки още през предходната седмица, само че тогава прегледите демонстрираха, че още не е подготвен и завръщането му се отсрочи. Сега обаче очакванията са, че той най-сетне ще се причисли към съотборниците си и ще стартира естествени занимания.

Лукаку се завърна в Интер чартърен през лятото и започва добре сезона, като вкара гол и направи асистенция в първите два мача. След това обаче той получи въпросната травма, която го тормози към този момент към шест седмици. Сега той се надява да се завърне допустимо най-скоро на терена и да влезе в оптимална форма преди Световното състезание в Катар, което започва идващия месец.

Romelu Lukaku returns to training with the Inter first-team tomorrow, report Sky Italia. There is optimism that he will make it to the squad for the Fiorentina game.
— Get Italian Football News (@_GIFN)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР