Футболистът на Интер - Алексис Санчес, се сети за престоя

...
Футболистът на Интер - Алексис Санчес, се сети за престоя
Коментари Харесай

Алексис Санчес: Исках да се махна от Юнайтед още след първата ми тренировка

Футболистът на Интер - Алексис Санчес, се сети за престоя му в Манчестър Юнайтед и разкри, че не е бил изключително благополучен на " Олд Трафорд ". Нападателят се озова при " алените дяволи " през януари 2018 година, откакто се раздели с Арсенал.

" Осъзнах доста неща още след първата ми подготовка. Веднага щом се прибрах, попитах мениджъра си дали може да развалим контракта и да се върна в Арсенал. Нещо не ми пасна, само че към този момент бях подписал ", призна Санчес.

" Месеците минаваха, а аз продължавах да се усещам по същия метод. Не бяхме обединен тим. Журналистите говореха каквото си изискат. Бивши играчи също разясниха, а нямаха никаква концепция какво се случва вътре в клуба. Това наскърбява. Просто не бяхме едно семейство в съблекалнята и това си личеше на терена. Ако някой трябваше да бъде упрекнат, това бях аз ", добави чилиецът.

" Винаги се самокритикувам и се старая да играя по-добре, само че даже когато влизах за няколко минути, виновният отново бях аз. "

Изглежда Санчес най-сетне откри футболното благополучие, откакто върна положителната си форма в Интер и подписа непрекъснат контракт с " нерадзурите ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР