Футболистът на Челси Франсеск Фабрегас заяви, че Ла Масия без

...
Футболистът на Челси Франсеск Фабрегас заяви, че Ла Масия без
Коментари Харесай

Фабрегас: Ла Масия е най-добрата школа

Футболистът на Челси Франсеск Фабрегас съобщи, че Ла Масия без никакво подозрение е най-хубавата школа, където един млад състезател може да получи своето развиване.

„ Чувствам се извънредно благополучен в Челси. Семейството ми е предостатъчно. Адаптирахме се изцяло към живота в Лондон. Феновете ме обичат. Много съм благополучен, че напуснах Барселона и прекосих в Челси. От Барселона само ми липсва моето семейство и приятелите ми “, разяснява Фабрегас в изявление за списанието „ Vanity Fair “.

„ Без никакво подозрение Ла Масия е най-хубавото място, където един младеж и състезател може да израсне и да се развие като футболист “, добави Сеск.

„ Все още не мисля за края на моята кариера. В добра форма съм. Чувствам се добре физически. Със сигурност това ще бъде един от най-тежите дни в моя живот. Още не си го представям по какъв начин ще стане “, продължи халфът.

Бакайоко: Не съм в Челси, с цел да заменя Матич

„ Когато Моуриньо бе треньор на Реал Мадрид, той бе мой зложелател. След това имах опция да работя с него в Челси и той ми даде доста. Когато беше отпред на Челси, бях подготвен да умра за него. Имам доста положителни мемоари с него, които ще ги вардя вечно “, сподели още Франсеск Фабрегас.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР