Футболистът на Ботев Враца Йордан Апостолов коментира победата на „зелените“

...
Футболистът на Ботев Враца Йордан Апостолов коментира победата на „зелените“
Коментари Харесай

Герой за Ботев Вр: Битката е много жестока, не само на терена

Футболистът на Ботев Враца Йордан Апостолов разяснява успеха на „ зелените “ с 2:1 над Царско село в директния конфликт за първото място във Втора лига. Авторът на първото попадение за врачани, съобщи, че борбата е „ жестока, на доста фронтове и освен на терена “.

„ Днес ключът към 3 точки бе себераздаването от всички, бяхме като пестник. Борба от първата до последната минута и мисля, че показахме, че сме по-добрият отбор от Царско село. Тактическите инструкции - да затваряме пространствата и да не им оставяме шансове да играят с топката, непрекъснато да има човек на гърба им. Да ги захапем от първата до последната минута, мисля, че се справихе. Една неточност допуснахме, само че обикновено. С оглед показаното на терена, показахме, че сме по-стойностният отбор. Важен психически мач, знаете какъв брой е тежка борбата за първото място. Вече с две победи в директните мачове, остават още доста значими мачове. Имаме още една точка пасив. До края ни остават единствено значими мачове и би трябвало да покажем същата игра като през днешния ден. Направим ли го, мисля, че най-после ще се поздравим с триумф “, стартира голмайсторът.

„ От първия ден, в който сме се събрали и момчетата откогато са се събрали, за това работим да издържим до края на сезона - да държим това равнище и да играем както през днешния ден “, придължи Апостолов, който означи дебютен гол с екипа на врачанския отбор.

„ Това ни е задачата, да стигнем до мястото, което дава директна промоция. Правим всичко, което зависи от нас, борбата е доста жестока, на доста фронтове, освен на терена, само че каквото зависи от нас ще го създадем “, разяснява още Йордан Апостолов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР