Футболистът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев коментира възстановяването си след

...
Футболистът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев коментира възстановяването си след
Коментари Харесай

Тодор Неделев: Връщам се към живота, вечно ще съм благодарен на грузинския доктор

Футболистът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев разяснява възобновяване си след злополуката в Грузия. Капитанът на " жълто-черните " разкри, че в тренировките си към този момент е присъединил и леко тичане и още веднъж не пропусна да благодари на доктор Шота Ингороква, който избави живота му.

" Вече почти се връщам към живота. Не мога да излизам на слънце, когато е доста топло. Възстановяването върви добре, упражнявам във фитнеса. Правя леко тичане сред 10-15 минути. Кога ще стартира с тима, нямам визия. Зависи по какъв начин върви възобновяване и по какъв начин се усещам аз ", сподели Неделев пред Българска национална телевизия.
 Тодор Неделев продължава с тренировките по самостоятелна стратегия Тодор Неделев продължава с тренировките по самостоятелна стратегия
" Моята другарка и докторът ми споделяха, че доста хора са се обединили от цялата страна, от всички тимове и почитатели. Благодарен съм на всички, които ми пожелаха да се възстановя по най-бързия метод и да се върна, тъй като желаят да гледат моята игра. Надявам се народът да е единен, само че да не се случват неприятни неща. Да е единен положително ", съобщи още той.
 Тодор Неделев с прочувствено послание към лекаря, избавил живота му Тодор Неделев с прочувствено послание към лекаря, избавил живота му
" На грузинския лекар не живота, а не знам какво му дължа. Голям шанс е, че попаднах на него. Той ми избави живота. Не съм го казвал, само че имаше възможност да не съм жив. Направи по този начин, че да мога да играя футбол. Ще съм му признателен постоянно ", добави Неделев.

" С неприятния старт на Ботев не бих споделил, че ще влезем в шестицата. Може би след 10-15 кръга бих споделил къде ще бъде тимът ", сподели още футболистът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР