Футболистът на Ботев Пд Тодор Неделев разкри пред DIEMA SPORТ,

...
Футболистът на Ботев Пд Тодор Неделев разкри пред DIEMA SPORТ,
Коментари Харесай

Тодор Неделев се разминал с трансфер заради катастрофата в Грузия

Футболистът на Ботев Пд Тодор Неделев разкри пред DIEMA SPORТ, че е имало сериозна опция за негов трансфер преди да се случи злополуката в Грузия, която го извади от терените за дълъг интервал. Играчът се усъмни, че още веднъж ще играе за националния отбор.

Нападателят на Ботев Пд приказва и за бъдещето си, както и за идните мачове на клубния му тим, включително и за опциите, които дава SESAME Купа на България.

„ Всеки сезон ние имаме Лудогорец, ЦСКА, Левски, имаме Черно море, Локомотив Пд, да не изброявам всички тимове. Знаем кои тимове се борят за купата, за челните места. Миналата година, това, че завършихме пред Левски, Локомотив и Черно море трябваше да ни даде мотивация. Трудно и съвсем невероятно е да се борим за първите места. Надяваме се на Купата на България, това ще ни бъде най-лесният път към Европа, като численост мачове, тъй като този шампионат дава по-лесно място в шампионата. Дай Боже, първо да отстраним Балчик, а след това ще мислим по-нататък “, сподели нападателят.

Тодор Неделев претърпя интервенция в Тбилиси след злополуката сред двата рейса на националния ни тим по футбол в Грузия през юни.

Относно трансфер на Тодор Неделев преди случая в Грузия: „ За мое злощастие, се случи злополуката и се наложи да си остана тук. Сега просто се надявам да съм здрав и да стартира да играя. “

Нападателят похвали националния тим на България, който реализира две победи в последните си две срещи.

„ Видяхте групата за Европейското, която не мисля, че е толкоз сложна, постоянно има късмет. Трябва да имаме вяра и да го демонстрираме на терена “, показа още Тодор Неделев.

Дали се вижда част от отбора на Младен Кръстаич?

„ Честно да ви кажа, не се виждам в тима. Има млади момчета, които се показват добре на моята позиция. Аз не мога да кажа по кое време ще стартира да играя. Как ще играя първоначално? Треньорът взема решение кого да извика. Най-важно е който е извикан да играе и да помогне на тима да върви. Винаги бих се отзовал на повиквателна “, сподели още Неделев.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР