Футболистът на Борусия (Дортмунд) Джуд Белингам смята, че повече англичани

...
Футболистът на Борусия (Дортмунд) Джуд Белингам смята, че повече англичани
Коментари Харесай

Млада звезда на Борусия : Байерн са много постоянни, а при нас...

Футболистът на Борусия (Дортмунд) Джуд Белингам счита, че повече англичани могат да създадат добра кариера в Бундеслигата. Белингам към този момент е измежду главните фигури в състава на Борусия, макар че е единствено на 18 години.

" Висшата лига несъмнено става по-трудна и знам, че за мнозина е мъчно да получат своя късмет да играят там. Мисля, че съвършената опция следователно е Бундеслигата. Ще играеш повече и ще се наслаждаваш на футбола. Освен това ще се изправиш против класни противници и ще натрупаш опит. Всичко това го научих от персонален опит, тъй че несъмнено считам, че младите британски футболисти би трябвало да погледнат в тази посока ", разяснява Джуд Белингам пред формалния уебсайт на немската елитна дивизия.

" Тази година притежавам повече топката. Знаех, че мога да се оправя по-добре и към този момент се получава. По този метод сътворяваме повече шансове за гол. Трябва да се трудиш за всичко, което получаваш във футбола. Това е метод на мислене, на който се научих още в Бирмингам. Трябва да работиш за всичко, което искаш, а в случай че не го получаваш, тогава би трябвало да направиш нещо още по-специално. По този метод мисля и на терена. Понякога съм прекомерно прочувствен, само че в съзнанието си оставам спокоен ", изясни британският национал.

По мотив съперничеството на (Дортмунд) с (Мюнхен) в борбата за купата в Германия, Белингам съобщи: “Трябва да се концентрираме върху нас самите. Те са доста непрекъснати, а при нас от време на време това не се получава в мачове, които би трябвало да спечелим. Определено би трябвало да гледаме себе си и можем да се състезаваме с тях, в случай че не губим точки в сходни мачове. Да печелим срещите, които се чака да спечелим ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР