Футболистът на Атлетик (Куклен) Виделен Сердарски e с 4 шева

...
Футболистът на Атлетик (Куклен) Виделен Сердарски e с 4 шева
Коментари Харесай

Бой и кръв на мач в Несебър, футболист е с 4 шева на главата

Футболистът на " Атлетик " (Куклен) Виделен Сердарски e с 4 шева откакто му бе нанесен побой на полувремето при гостуването на " Несебър " в Югоизточната " В " група. Заради това съотборниците му отхвърлиха да излязат за второто полувреме и мачът бе преустановен при 0:0.

Сердарски е освободен за домашно лекуване, откакто е получил шевовете на челото.

В съблекалнята на гостите нахлуват няколко лица, измежду които главния спонсор на " Несебър " и се саморазправят с футболистите.

Двубоят е преустановен и е извикана полиция. Цялата съблекалня на тима на " Атлетик " е в кръв. Пострадал е още един състезател.

Дежурен пратеник на дуела е Васко Петев от Хасково, написа " 24 часа ". Очаква се на база на неговия отчет да последват жестоки наказания за тима на " Несебър ".

" Несебър " води люта борба за промоция с тимовете на " Саяна " (Хасково), " Спартак " (Пловдив) и " Гигант " (Съединение). " Атлетик " е осми в класирането.

Във втори следващ мач отборът на " Сливен " направи 0:0. Сега като посетител на " Асеновец " в Асеновград, а в първия пролетен кръг направи същото и против " Гигант ". За целия есенен полусезон " Сливен " в 19 мача записа 1 победа, 1 еднакъв и 17 загуби с голова разлика 16:104.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР