Футболистът на Атлетик Билбао Нико Уилямс закри профилите си в

...
Футболистът на Атлетик Билбао Нико Уилямс закри профилите си в
Коментари Харесай

Нико Уилямс изтри профилите си в социалните мрежи след драматичното отпадане срещу Осасуна

Футболистът на Атлетик Билбао Нико Уилямс закри профилите си в обществените мрежи поради вълната от обиди, които получи след пропуските си при отпадането на Атлетик Билбао от Осасуна на полуфиналите в шампионата за Купата на краля, пишат испанските медии.

20-годишният футболист реши да деактивира профилите си поради ”тежкия удар от отпадането от шампионата за Купата и последвалия напън от страна на някои консуматори под формата на обиди и липса на почитание в обществените мрежи “, оповестиха представители на играча.

След мача Нико Уилямс благодари на почитателите, които го поддържат. “Всички дружно би трябвало да работим, с цел да изкореним този вид държание в обществените медии “, се споделя още в изказването.

По-голяма част от публиката на стадиона поддържа Уилямс при промяната му в 99-ата минута, само че мнозина го разкритикуваха в обществените мрежи поради пропуските му. Последваха и обидни и унизителни известия в Инстаграм към него, вследствие на което футболистът закри акаунта си.

" Нормално е брат ми е да е смутен, всички сме разочаровани “, съобщи Иняки Уилямс, също футболист на Атлетик Билбао и по-голям брат на Нико. “Бяхме на косъм от нов край, само че отпаднахме. Брат ми има ужасно бъдеще и ще може да се поучи от случилото се. Трябва да вдигнем главите си и да продължим напред “, добави той.

" Нико имаше две чисти положения за гол, само че той е млад състезател и към момента има доста да учи. Не знаеш всичко, когато си на 20 години “, разяснява и старши треньорът на Атлетик Билбао Ернесто Валверде.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР