Футболистът Ивайло и неговата половинка Ивана напуснаха “Един за друг

...
Футболистът Ивайло и неговата половинка Ивана напуснаха “Един за друг
Коментари Харесай

Противоречивите Ивана и Ивайло напуснаха „Един за друг“

Футболистът Ивайло и неговата половинка Ивана напуснаха “Един за различен ” след яростен конфликт за оцеляване с юристите Йордан и Елизабет и постоянно усмихнатите Галена и Петър. В тройния двубой те приключиха на второ място, а по време на позитивния избор, за тях гласоподава единствено една двойка - инфлуенсърката София и брачна половинка ѝ Тихомир.

Денят за влюбените участници стартира с замяна на сантиментални жестове сред фотографите Дилян и Петя, по случай тяхната годишнина. Кулминацията на празненството беше второто предложение за брак, което Дилян насочи към Петя пред всички във Вилата на Любовта, приключило и с второ щастливо “Да ” от дамата на сърцето му.

Двойките, които не се състезаваха в борбата за избавление пък участваха в рисково виртуално рали, което изпита шофьорските умения на дамите и търпението на техните кавалери. Най-добро време дадоха магазинерите Йоана и Румен, а успеха им донесе два спомагателни гласа при елиминационното гласоподаване.

Предизвикателството за оцеляване подложи на тест инженерните умения, търпението и работата в екип на трите застрашени двойки. Те трябваше да построят комплицирана тръбна конструкция, през която да преведат двете топчета на любовта. Най-бързо със задачата се оправиха фермерът Петър и обичаната му Галена, осигурявайки си място в конкуренцията и през идната седмица. Този процес на събитията изпрати риалити ветераните Ивана и Ивайло на елиминация против младите адвокати от Момчилград Йордан и Елизабет. След извънредно прочувствено гласоподаване, донесло им едвам една прегръдка на спасението, те напуснаха любовното имение вечно.

Ивайло и Ивана са посетители в формалния подкаст на предаването - “Един без различен ” с водещ Денислава Велкова. Епизодът с тях към този момент е разполагаем в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

" Един за различен ” продължава и идната седмица в петък, събота и неделя от 20:00 часа по NOVA!

Всичко за „ Един за различен “ може да следите на  и в формалните профили на предаването във ,  и .

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР