Футболистът Даниел Златков отново остана без противник за ММА дебюта

...
Футболистът Даниел Златков отново остана без противник за ММА дебюта
Коментари Харесай

БГ Роналдо остана без съперник

Футболистът Даниел Златков още веднъж остана без съперник за ММА дебюта си. БГ Роналдо трябваше да се бие с телевизионния водещ Атанас Михайлов , само че през вчерашния ден последният разгласи, че е болен и се отхвърля.

Мястото му зае артистът Ивайло Захариев, прочут с присъединяване си в хитовия сериал " Под прикритие ".

Днес обаче и Захариев оповести, че няма да може се бие против Златков на Spartacus Fighting Championship/ SFC 6 в зала " Арена Армеец ". Причината е травма.

" За да няма спекулации:

Като сериозен експерт трябваше преди малко да взема мъчно решение. Участието ми в ММА мач не е самоцел. Харесвам ММА и това е мъжки спорт, в който не може да се вършат взаимни отстъпки. След като ме поканиха нощес да заместя Наско, одобрих с наслада и незабавно отидох на подготовка, на сутринта отново.

Преди към час се контузих и не мога да си разреша да работя неразумно. Като експерт считам, че в спорта няма място за непотребен риск и безразсъдни дейности. Отказването ми от мача е почитание към съперника, спорта и професионализма. Имаше опция да се договорим, което аз не мога и няма да приема. Ще намеря метод да се насладя на стойностна борба скоро и ще се приготвя за нея уместно. Дотогава моето място е в театъра. Предстоят ми представления в страната, Испания и Щатите, за които би трябвало да се възстановя ", написа Захариев на официанлната си страница във " Facebook " .

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР