Футболистът Даниел Златков, който реши да се пробва в смесените

...
Футболистът Даниел Златков, който реши да се пробва в смесените
Коментари Харесай

Златков обясни за катастрофата, разкри голямото си притеснение преди дебюта в MMA

Футболистът Даниел Златков, който реши да се опитва в смесените бойни изкуства (ММА), разяснява упованията си преди дебюта си в клетката. Както към този момент стана ясно, в събота БГ Роналдо се изправя в зала " Арена Армеец " против телевизионния водещ Атанас Михайлов. Мачът е част от огромното бойно шоу " Spartacus Fighting Championship 6 ". Организаторите дадоха конференция довечера, на която взе участие и Златков. Галата в събота стартира в 18 часа и ще продължи до среднощ. 

На конференцията Златков приказва и за злополуката, която претърпя преди дни. Бившият бранител на Ботев (Пловдив) разкри и сериозното си терзание - при загуба от Атанас Михайлов, самочувствието му би се сринало.

" Преди два дни имах противен случай на автомагистрала " Струма ". За благополучие съм добре, както и другите участници в злополуката. Относно подготовката за идния дуел в събота - имам достойнството да се приготвям с най-хубавия треньор Ангел Караиванов. Благодаря му, както и на другите момчета за помощта, която ми оказват в тренировките ", изясни Златков.

" Колкото до съперника ми - даже и във футбола постоянно съм излизал със страховит почит към моите противници. Така ще бъде и в в събота, въпреки че ми се искаше малко по-корав противник за първия мач. В тези боеве всичко може да се случи. Ако изгубя от Наско в събота, самочувствието ми и самият аз ще се срина ", сподели благоевградчанинът. 

" Всичко може да се случи. Аз имам вяра в себе си и имам вяра, че ще мога да победя, даже с лекост. Не го недооценявам никога, въпреки че станахме обект на насмешки в последните дни ", добави Дани Златков. 


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР