Футболистът Благой Георгиев за пръв, откакто се ожени отново, ще

...
Футболистът Благой Георгиев за пръв, откакто се ожени отново, ще
Коментари Харесай

Стана страшно: И родителите на Благой погнаха Златка

Футболистът Благой Георгиев за пръв, откогато се ожени още веднъж, ще предложения в персоналния си свят феновете на бТВ. Това ще се случи в новия сезон на " Търси се ", където Благо ще се покаже като  татко, наследник, брачен партньор и другар. Очарователните водещи Нели и Меги ще го срещнат с неговите родители – Жоро и Румяна, които ще опишат за отношението си към дамите в живота на сина им. Двамата ще признаят, че с Христина, от която Благо има две пораснали деца, са съумели да запазят прелестни връзки и до ден сегашен.

Жоро и Румяна ще разкрият още, че връзките им със Златка са били много обтегнати и една година не са поддържали връзка, само че пък доста харесват сегашната му брачна половинка Поли. За детството, за компликациите, за лъжите в медиите – майката и бащата на Благой Георгиев описват за пръв път в ефир.

Новата обич на Благо – брачната половинка му Полина – ще признае, че двамата са се влюбили съвсем незабавно, заживели са дружно и са решили да се оженят. „ Не желая да си припомням неприятните моменти във връзките си. Имам до себе си човек, който обичам, и съм благополучен “, ще показа пред Меги и Нели някогашният футболист.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР