Футболистът Алек отстрани емигранта, за да бъде близо до любимата

...
Футболистът Алек отстрани емигранта, за да бъде близо до любимата
Коментари Харесай

Иван Гинчев загуби третия си дуел във „Фермата“

Футболистът Алек в профил емигранта, с цел да бъде покрай обичаната си Валерия.

Десетият двубой във „ Фермата “ 3 приключи с проваляне за един от най-амбицираните участници. Иван Гинчев и победа за някогашния футболист Алек Манолов. На Арената в неделя вечер дуелистите бяха подкрепени и от четирима фермери, взели участие в предходните два сезона на шоуто – Мама Галя, Мустафа, Финци и Майора.

За Гинчев палци стискаха Виолета, Мама Галя и Гечо, а за Алек - Елена, Финци, Мустафа, Марина, Яни, Калоян, Валерия, Станислав и Майора. „ Първият двубой с Мишо беше за фермерите, вторият двубой със Сапунджиев беше за мен, тъй като бях слаб душевен, а този е за моята брачна половинка, на която съм заречен да не изгубя нито една борба “, разяснява мотивацията си преди борбите Гинчев, а съперникът му призна, че единственият му тласък е обичаната му Валерия: „ Искам да се върна във фермата, с цел да бъда още веднъж покрай Валерия. Дори единствено тя да ме поддържа, това ми е задоволително. “

Дуелът стартира с две следващи борби, извоювани от емигранта Гинчев, който след втората игра с въпроси по история от Алманаха, водеше с три на нула. От третата до петата борба Алек съумя освен да изравни, само че и до поведе в резултата и в последна сметка да завоюва дуела, като сподели по-добра устойчивост и физическа подготовка.

На няколко пъти в силовите игри Иван Гинчев се оплака от мощни болки в кръста, само че по този начин и не пожела да бъде прегледан от доктор. Алек победоносно приключи дуела, като съблече блузата си и подвигна на ръце Гинчев, с цел да го придвижи алегорично до дома му в Берлин.

На въпрос на водещите по кое време е усетил, че е направил това, за което е пристигнал в шоуто, Гинчев разяснява: „ Между втория и третия двубой. Бях пред цялостен срив преди да дойда във „ Фермата “. Исках да вляза в шоуто, тъй като тук няма телефони, няма запушване, няма лудница. Ставаш, чукаш си пирончета и мозъкът си почива. “

Ако отпадналият от шоуто Иван Гинчев съблюдава даденото преди дуела заричане, новият фермер на седмицата ще бъде точно победилият го Алек.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР