Футболист №1 на България Кирил Десподов е много близо до

...
Футболист №1 на България Кирил Десподов е много близо до
Коментари Харесай

Десподов на крачка от трансфер в Италия

Футболист №1 на България Кирил Десподов е доста покрай трансфер в италианския Каляри. Сделката се чака да стане факт до часове, настояват разнообразни медии на Апенините.
 Десподов пред трансфер в Уест Хам
Нападателят на ЦСКА би трябвало да посочи персоналните си условия, с цел да заиграе в едно от най-силните шампионати на света. За мощния интерес на Каляри към българина стана ясно още при започване на годината.

Според информациите в Италия сред двата клуба всичко е контрактувано и " алените " са се съгласили да продадат на Каляри нападателя, който има 8 гола и 6 асистенции в Първа лига този сезон.

22-годишният Десподов е бил следен няколко пъти от скаута на Каляри Рикардо Гуфанти. Тимът от Сардиния се намир наа 14-о място в Серия " А ", с 4 победи, 9 равенства и 8 загуби.

Ако прехвърлянето на Десподов се реализира, той ще стане деветият българин в Серия " А ". Преди него на Апенините са играли Николай Илиев, Христо Стоичков, Валери Божинов, Ивайло Чочев, Александър Тонев и Андрей Гълъбинов. Николай Михайлов бе част от Верона, а Марио Кирев бе закупен от Ювентус, само че двамата вратари по този начин и не взеха присъединяване в дуели от Серия " А ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР