Футболист с качествата на Ройстън Дренте би трябвало да играе

...
Футболист с качествата на Ройстън Дренте би трябвало да играе
Коментари Харесай

Момчето с две лица - от Реал Мадрид до улиците на Ротердам

Футболист с качествата на Ройстън Дренте би трябвало да играе професионално към момента.

Само на 30 години, един от тогавашните суперталанти на Холандия, към този момент се е отказал тотално от играта, освен това с голяма мъка.

За разлика от доста свои сътрудници обаче, Дренте не поставя край поради травми, а към този момент развива и нова кариера.

Защо обаче Ройстън, или Roya2Faces, смени футболната сцена с рап пеенето? The Sun описа - точката на изкривяване пристигнала в Турция и Абу Даби.

Там Дренте играл без да получи заплащането си, поради което към този момент две години води правосъдни каузи и се надява да получи правдивост посредством ФИФА.

"Ситуацията се повтаряше непрестанно. Независимо в коя страна или град бях, все същото. Казвах на един тим: "Стига, не желая нищо, нито пари, нито друго, потеглям си. " И след това същото се повтаряше в идващия клуб. Затова най-после просто споделих - майната му, " споделя той.

В момента с изключение на рап музиката, която прави и първия албум пред издаване, Дренте оказва помощ на старите си треньори в образованието на деца.

Винаги е ухилен, а за приятелите му въобще не е изненада, че е избрал музиката пред футбола. Още от 18-годишен е в компанията на най-известните рапъри в Холандия, които го учат на занаята.

"Просто желая да върша музика. Не е казано, че би трябвало да основа някой голям шлагер. В Холандия в този момент хип-хопът е музика №1, има доста известни реализатори и не желая да се съпоставям с тях. Просто желая да върша своята си музика, " добавя Дренте. "Песните ми не са за лъскави коли, къщи и тн. Това не е стилът ми. Моите песни носят обръщение. "

"Бях професионален футболист 12 години. В тези 12 години срещнах хора, които даже не знам по какъв начин още са живи. Може би и аз нося виновност, само че всеки може да има две лица. Всеки има тъмна страна, " изяснява той за прякора, който е избрал за рап сцената - Roya2Faces.

Всички във футболна Европа знаят името Ройстън Дренте, по тази причина той избира прякора си. "Футболът е едно, рапът е друго. Не желая да се възползвам от името си, " изяснява той.

Накрая, Дренте още тренира във фитнеса, а неотдавна разкрива, че е имал предложения да играе в Китай и Малайзия. Нещо, което въпреки всичко не изключва тотално от живота си - някой ден още веднъж да играе футбол...
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР