Футболист номер едно на България за 2018 г. Кирил Десподов

...
Футболист номер едно на България за 2018 г. Кирил Десподов
Коментари Харесай

Десподов отказал да ходи в Кротоне, в Каляри бесни

Футболист номер едно на България за 2018 година Кирил Десподов се е опълчил на управлението на клуба си Каляри и е отказал да бъде пратен чартърен във втородивизионния Каляри. Новината е на районното издание L'Unione Sarda, съгласно което шефовете побеснели след този ход на нападателя.

Сардинците имали цялостна сделка с представителя на Серия Б за формата на прехвърлянето на футболиста. Двата клуба се разбрали за 12-месечен наем без никаква алтернатива за откупуване. Всичко било подписано сред тях, само че тогава Десподов отказал договорката.

Той оповестил, че желае да играе в Серия А и желанието му е да остане и да извършва желанията на наставника Роландо Маран. Но вероятността да остане на остров Сардиния и да играе още веднъж в елита на Апенините не наподобява огромна.

Според изданието, единствената алтернатива пред него била "да промени извънредно бързо решението си, в случай че желае да потвърди, че може да е част от бъдещето на Каляри за сезоните отсега нататък ". Развръзката към бъдещето на национала следва.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР