Футболист номер 1 на България за 2018 г. Кирил Десподов

...
Футболист номер 1 на България за 2018 г. Кирил Десподов
Коментари Харесай

Ново шоу на Десподов: Два гола и асистенция

Футболист номер 1 на България за 2018 година Кирил Десподов продължава с впечатляващите си изяви за клубния си отбор " Щурм " Грац. Бившият нападател на ЦСКА вкара 2 пъти и направи 1 асистенция при успеха на неговия тим над " Хартберг " с 3:1 в австрийското състезание.

Така той към този момент има в актива си 5 гола в шампионата (след хеттрика против " Санкт Пьолтен " ) и 1 в шампионата за Купата на Австрия.
" Щурм " напред за Купата на Австрия, Десподов още веднъж воин (ВИДЕО) Българският нападател донесе триумфа на отбора си над "Капфенберг "
Десподов стартира като титуляр в срещата, а първият гол в нея беше дело на Торстен Рошер в 56-ата минута. Той се разписа след подаване на българина. Футболистите на " Хартберг " изравниха 10 минути по-късно.

Заключителните мигове на мача бяха непокътнати за шоуто на Десподов. Той беше прецизен в 83-ата минута, а малко преди последния съдийски сигнал направи резултата 3:1 за своя отбор.

Dieser Typ! #110Sturm #sturmgraz #DESPODOV pic.twitter.com/WqtFj9A46y
— SK Sturm Graz (@SKSturm) November 9, 2019

С трите точки в актива си " Щурм ", воден от Нестор ел Маестро, изпревари днешния си противник в класирането на австрийската Бундеслига и към този момент е на 5-а позиция.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР