Футболен запалянко е осъден на 24 седмици затвор, след като

...
Футболен запалянко е осъден на 24 седмици затвор, след като
Коментари Харесай

Запалянко на Нотингам Форест е осъден на 24 седмици затвор

Футболен ентусиаст е наказан на 24 седмици затвор, откакто атакува Били Шарп от незабавно след края на дуела против от плейофите в Чемпиъншип. Робърт Бигс е на 30 години и работи като електрически инженер. Той навлезе на терена след дуела във вторник вечерта на стадион " Сити Граунд " и удари нападателя на " остриетата " края тъчлинията. Шарп, който не игра в срещата поради травма и стоеше с ръце в джобовете, се нуждаеше от четири шева на устната си.

Бигс научи присъдата си в съда в Нотингам, където се призна за отговорен за закононарушение, разказано от прокурорите като " тенденциозен, целеустремен и неправилен акт на принуждение ".

Нотингам завоюва с 5:4 след осъществяване на дузпи против Шефилд Юнайтед, откакто двата тима приключиха наедно 3:3 в общия резултат от двата дуела. Форест се класира за финала в Чемпиъншип против Хъдърсфийлд на 29 май в Лондон. Робърт Бигс, който има сезонен билет за стадион " Сити Граунд ", няма да може да участва на мачове на Нотингам до края на живота си.

Billy Sharp getting attacked by a Nottingham Forest fan…
— Theo (@Thogden)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР