Футболен шеф е станал жертва на жесток побой пред ресторант,

...
Футболен шеф е станал жертва на жесток побой пред ресторант,
Коментари Харесай

Смляха от бой пред ресторант шеф на футболния гранд Спартак Москва

Футболен началник е станал жертва на нечовечен побой пред ресторант, а провалите за него са много съществени. Директорът на департамента за връзки с обществеността към Спартак (Москва) Антон Фетисов напускал заведението със своята брачна половинка, когато попаднал на група хора, които му се нахвърлили.

Фетисов отнесъл съществени удари и бил повален на земята, където нападателите траяли да го ритат. Жертвата е откарана в болница и настанена в реанимация. За момента е в схващане, само че има много пострадвания и съществено черепно-мозъчна контузия. Полицията към този момент е почнала следствие на случая. Иззети са записите от охранителните камери на ресторанта.

„ Възмутен съм! Често съм извънредно сериозен към работата на Антон Фетисов. Не се отхвърлям от думите си, само че това е безчовечие. Вероятно става дума за пияни хора, само че това са единствено догатки. Пожелавам му да е мощен поради своето семейство “, разгласи известният съветски публицист Василий Уткин в обществените мрежи.

За момента няма изясненост дали нападението над Фетисов е обвързвано с професионалните му отговорности. Часове преди случая Спартак (Москва) победи Химки с 2:1 след поврат в мач от 29 кръг на съветското състезание. Спартак е на второ място в класирането с 56 точки, на шест зад Зенит и на три пред Локомотив (Москва).
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР