Футболен клуб Лудогорец 1948 (Хърсово), състезаващ се за първо първенство

...
Футболен клуб Лудогорец 1948 (Хърсово), състезаващ се за първо първенство
Коментари Харесай

Футболист на Лудогорец 1948 на Европейското първенство по Карате Шинкиокушин

Футболен клуб Лудогорец 1948 (Хърсово), състезаващ се за първо състезание в Северна „ А “ ОФГ-Шумен, изпрати собствен футболист на Европейско състезание в Полша. Фатих Фаик, който е народен играч на България по Карате Шинкиокушин за кадети ще взе участие на Европейското състезание в Полша на 11 ноември (събота) тази година. Ръководството на клуба и съотборниците му пожелаха триумф и чакат завръщането му с европейска купа.

В националния тим на България за присъединяване на Европейското състезание за кадети в Полша са включени общо 26 състезатели, двама от които са състезатели на Съюзна контролна комисия Киокушин- Нови пазар. Диян Христов ще взе участие в категория до 60 кг., а Фатих Фаик – в категория до 65 кг.
Киокушинкай (Kyokushin kaikan) съставлява жанр карате, основано през 1964 година от Masutatsu Oyama. В дословен превод от японски „ Киокушинкай” значи „ общество на висшата истина”. Философията на този жанр карате се корени в самоусъвършенстването, дисциплината, постоянството и тежките тренировки. Това е full-contact карате жанр, привлякъл за последните 40 години в редиците си, повече от 12 млн. души по целия свят.

Киокушин оказва въздействие на доста от full-contact школите по карате посредством реализма по време на дуел, психическата резистентност, както и практическата страна на самата подготовка на бойците.

Салим Салих
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР