Футболен клуб Етър потвърди, че един от играчите в мъжкия

...
Футболен клуб Етър потвърди, че един от играчите в мъжкия
Коментари Харесай

От "Етър" потвърдиха: Имаме футболист с коронавирус

Футболен клуб " Етър " удостовери, че един от играчите в мъжкия отбор е дал две позитивни проби за COVID-19.

Вчера (14 май) беше обявено, че първата проба на халфа Красимир Станоев е позитивна, а от отбора изчакваха резултатите от втората, както и самият футболист да разгласи положението си.
Положителни проби за COVID-19 в " Славия " и " Етър " Подновяването на сезона в Първа лига е на 5 юни
Станоев съобщи пред формалния уебсайт на " болярите ", че се усеща добре, няма признаци и резултатите му са посочили, че най-вероятно скоро ще се излекува.

Той ще бъде подложен на 28-дневна карантина, което значи, че няма да може да играе в първите мачове на " Етър " след подновяването на сезон 2019/2020 на 5 юни.

Всички други футболисти на " виолетовите " са дали негативни проби.

" Чувствам се добре. Излязоха и вторите резултати, които демонстрират, че съм позитивен, само че и че имам антитела, което значи, че съвсем съм изкарал вируса. Не съм усетил нищо, тъй като се усещам здрав. Всички другари и родственици са добре, което ме радва. От лабораторията ми споделиха, че не мога да го предавам на други хора. Имам антитела с висока стойност, което значи, че съвсем съм го преборил.

Съжалявам единствено, че ми постановиха 28 дни карантина. Физически съм добре, трети ден съм вкъщи и не съм излизал. Неприятно е, тъй като много време бяхме отвън футбола. Приемам го с усмивка като нещо, което би трябвало да мина. Това не е нещо срамно и не се тормозя от това. Постоянно имам трудности към себе си, тъй че не ми пречи да мина и през това.

Надявам се идващите ми проби да са негативни, с цел да мога да стартира и самостоятелно да упражнявам. Сега упражнявам по два пъти дневно вкъщи, от клуба ми осигуриха и колело. Благодаря им и на тях, вършат каквото могат да се усещам добре, непрекъснато ми звънят и се грижат за мен!

Не съм контактувал с другите играчи, с изключение на когато ни взимаха теста. Всичките им резултати са негативни и това доста ме радва. Пожелавам здраве и триумф на моите съотборници! ", сподели Станоев пред уеб страницата на " Етър ".

При наложителните проби за ковид, направени във всички тимове преди подновяването на тренировките през днешния ден (15 май) стана ясно и, че Емил Виячки от " Славия " също е с позитивен резултат.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 2 138 38 102 545 Света 4 546 961 24 972 303 895 1 716 271 Заразени* Нови Починали България 2 138 38 102 Света 4 546 961 24 972 303 895
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР