Футболът в Англия по празниците не спира, а даже напротив

...
Футболът в Англия по празниците не спира, а даже напротив
Коментари Харесай

Футболист на "Хъдърсфийлд" обеща безплатна бира на феновете, които пътуват за гостуването на "Саутхемптън"

Футболът в Англия по празниците не стопира, а дори в противен случай - календарът е много сбит, като се играе на всеки два дни. Затова бранителят на " Хъдърсфийлд " Матиас Йоргенсен реши да влезе в ролята на Дядо Коледа и да обещае дарове на почитателите. Той предложи безвъзмездна бира на всеки, който пътува, с цел да поддържа тима в съботното посещение на " Саутхемптън ".

От началото на сезона " териерите " са приятната изненада и заемат 11-ото място във Висшата лига, макар че са дилетант и се завърнаха в елита след 45-годишно неявяване. Феновете на " Джон Смит`с стейдиъм " са впечатляващи, а датският защитник пожела тази атмосфера да се придвижи и във визитите.

В дуелите от Висшата лига гостуващият отбор има квота от към 3000 пътуващи почитатели. На стадион " Сейнт Мери " тя е 2586 Така, в случай че тя бъде запълнена Йоргенсен ще би трябвало да похарчи към осем хиляди паунда, с цел да почерпи всички ентусиасти. Един пинт бира коства към 3.2 паунда.

" Надявам се, че ще харесате подаръка. Занка (игра на думи с прякора на бранителя – бел. ред.) Клаус идва в града ", написа Йоргенсен в " Туитър ", а по-късно във видеообръщение добави: " Вашата поддръжка през годината беше в действителност страхотна. Така че си мисля, че желая да направя нещо особено за всички вас, които ще пътувате до Саутхемптън този уикенд ".

#ZankaClaus is coming to Town!

A drink on me for every @htafcdotcom fan going to Southampton on Saturday! Grab a token on the way in.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР