Футболът отдавна не е само мъжка територия, а жените в

...
Футболът отдавна не е само мъжка територия, а жените в
Коментари Харесай

Секси шефки пръскат сексапил

Футболът от дълго време не е единствено мъжка територия, а дамите в него стават все по-сексапилни. Куп красиви дами сполучливо управляват клубните каузи в редица тимове. Немалко от тях се оправят надалеч по-добре с работата от мощния пол.

Някои от футболните шефки са по-разкрепостени и не се свенят да демонстрират секси форми за наслада на почитателите. Българските тимове не остават по-назад от наклонността и все по-често назначат дами на управителни постове. Наскоро от ЦСКА-София избраха за пресаташе чаровната дупничанка Ина Кръстовчева, само че рибата мазета директорката в маркетинговия отдел Кристина Димитрова. Преди броени дни татуираната хубавица сподели съвършено тяло от крайбрежията на Танзания. Криси е може би най-голямата хубавица на " Армията ", само че мераклиите нямат шансове - тя е женена с дете.



В огромните шампионати красивите дами от дълго време не са необичайност. Сред най-влиятелните дами във футбола до неотдавна бе палавата Барбара Берлускони, която управляваше Милан. Покрай шефските каузи щерката на Силвио Берлускони съумя да забие нападателя на отбора Алешандре Пато.



В Англия също имат собствен сексимвол измежду футболните началнички. Това е директорката на Мансфийлд Каролин Стил, която по този начин гори за тима си, че бе задържана за непочтено държание. Впоследствие британските медии разкриха, че преди години Каролин се е изхранвала като порноактриса...



Най-много хубавици сякаш има в сръбското състезание. Сред пионерите е Цеца Ражнятович, която ръководеше Обилич след убийството на мъжа й Аркан. В звезда се трансформира някогашният сексапилния маркетингов шеф на Партизан Снежана Филипович.



Тя е омъжена за някогашния вратар на Лудогорец Милан Борян, който в този момент пази за Цървена звезда.



Може би най-атрактивната е президентката на Банат Викица Вучуревич. Тя не се свени да се снима гола даже трансферирала 50-те години. Наричана е " сръбската Шарън Стоун " и е измежду най-богатите дами в страната.



Това са единствено част от хубавиците шефки във футбола, а по всичко наподобява, че за наслада на почитателите те ще стават от ден на ден...
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР