Фурор в социалните мрежи заради политици, които пеят и танцуват.

...
Фурор в социалните мрежи заради политици, които пеят и танцуват.
Коментари Харесай

С песни и танци към изборите: Петков в танц с непозната, Костадинов пее в кола


Фурор в обществените мрежи поради политици, които пеят и танцуват. Дни преди формалното начало на предизборната акция, усещане направи латино танцът на някогашния министър председател Кирил Петков с млада непозната.

Видеото е снимано на оживена улица в Бургас и се появи в интернет нощес.



По-рано денем от „ Възраждане “ разгласиха по какъв начин водачът на партията Костадин Костадинов и някогашният народен представител Цончо Ганев пеят македонска ария в кола.

Частно празненство на английския министър председател Борис Джонсън по време на Ковид.
Танцът на предшественичката му Тереза Мей на фона на „ Абба “.

Финландският министър председател Сана Марин се вихри на ваучър, поради който се тества за опиати. Доналд Тръмп постоянно е в танца по време на предизоборна акция.

От нощес - и Кирил Петков към този момент е известен. Не единствено като някогашен министър председател.

Случайно или съзнателно обаче персоналният живот на политиците изтича в интернет? Питаме ПР специалиста Максим Бехар.

„ Просто минал е по улиците, някой го е хванал. Да е жив и здрав - танцува добре. Частният живот на политика е обществен. Ако ти си в политиката и имаш държавен запас в ръцете си, нямаш частен живот. Имаш единствено обществени изяви. Това с цялостна мощ важи и за българските политици “, споделя специалистът.

Няколко часа по-рано обществените мрежи се занимаваха с клипа на Костадин Костадинов и Цончо Ганев от „ Въраждане “. Двамата пътуват, водачът на партията кара и пеят " Кога зашумят шумите " - ария за офицер от българската войска.

„ В последна сметка би трябвало да показват на нас хората, които ще гласуваме - техните стратегии, изключително в този момент в днешно време. Как можем да се оправим с рецесията, нещото, което ми липсва съществено, макар че още публично не е почнала предизборната акция - ми липсват техните послания “, разяснява Бехар.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР