Фурмите са ни предоставени от производители на фурми. Проверете какво

...
Коментари Харесай

Караниколов майтапчия: Бих се учудил, ако Дубай ни даде дренки, а не фурми />Реклама / Ads
Фурмите са ни предоставени от производители на фурми. Проверете какво създават в Дубай. Бих се учудил, в случай че производител на фурми ни даде дренки, съобщи министърът на стопанската система Емил Караниколов.
Министър Караниколов изясни пред пред бТВ, че производителите на фурми от ОАЕ са купили медицинските материали, откакто разбрали, че у нас има потребност от тях. Той обясни задачите на пътуването си до ОАЕ, довело респективно до 14-дневна наложителна карантина:

„ Моята работа беше да се срещна с сътрудника си министър от ОАЕ, с цел да обсъдим обстановката с ковид. Преди две години стартират едни връзки сред България и ОАЕ, каквито до момента не сме имали. Основен предмет на нашите диалози е стокообменът. Български храни да влязат на техния пазар и реципрочно на нашия. Аз от две години работя по този план. Това, което се случи е, че две наши компании и техни компании си предоставиха артикули, а моята работа беше да се срещна с сътрудника и да обсъдим епидемията от ковид и да дадем явен знак, че даже този вирус няма да спре този стокообмен “, изясни министърът.

По думите му всички огромни стопански системи в света сега са на пауза. Той добави, че даже у нас да нямаше противоепидемични ограничения – промишлеността отново щеше да е в рецесия, тъй като е обвързвана с останалите пазари. Министърът съобщи, че българската стопанска система ще се възвърне незабавно, откакто проработят огромните европейски стопански системи.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР