Функцията на руския премиер е много стеснена, тя е в

...
Функцията на руския премиер е много стеснена, тя е в
Коментари Харесай

Експерти: Медведев пристига, за да изтрие миналогодишното посещение от руския патриарх, който нахока президента и премиера

" Функцията на съветския министър председател е доста стеснена, тя е в изпълнителната власт, няма връзка със сферата на сигурността и защитата. Посещението на Медведев е по икномически въпроси. Според мен неговото посещаване има и друга цел, да изтрие миналогодишното посещаване на съветския патриарх, който нахока президента, премиераи българското общество. За Русия България не е равнопоставен сътрудник, което си проличава от известия и така нататък Затова считам, че концепцията е да се поправя отношението ", коментира Весела Чернева, шеф на Европейски Съюз за външна политика в България в студиото на " Здравей, България ".

" Аз не бих подценил такова посещаване от министър председател на страна като Русия, който и да е той. Бих разгледал двустранните връзки с Русия, те са основа за визитата на Медведев, несъмнено. В двустранен проект връзките са в най-ниската си точка през последните 75 години. Ако приказваме за рестартиране за в този момент то още не се е състояло. По отношение на геополитическия проект съществува борба сред Европейски Съюз и НАТО, от една страна и Русия от друга. Ключово от позиция на България, на страните от Южна и Централна Европа, казуса идва не от заплахата от диркетна интервенция на Русия, колкото от борбата с Русия ", Любомир Кючуков, шеф на Института за стопански и интернационалните проучвания.



 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР