Фумито Уеда, водещата фигура зад видеоигри, като Shadow of the

...
Фумито Уеда, водещата фигура зад видеоигри, като Shadow of the
Коментари Харесай

Фумито Уеда ще представи нова игра през тази година

Фумито Уеда, водещата фигура зад видеоигри, като Shadow of the Colossus, ICO иThe Last Guardian, се надява, че ще може през тази година да разкрие своята нова игра. Това благопожелание Уеда показва в неотдавна оповестено изявление с него във 4Gamer.

Уеда разгласява изображение от новата си игра още през 2018, което значи, че създаването ѝ е в ход към този момент няколко години. Всъщност Уеда обича да си дава време и анонса на игра след пет години работа по нея, звучи като нещо обикновено за него – единствено да си напомним, че създаването на The Last Guardian лиши девет години.

Освен признанието на Уеда от 4Gamer, удостоверение за желанията му биват представени и от Gematsu, които привеждат новогодишни пожелания от водещи японски разработчици.

„ Всички в genDesign работят интензивно, с цел да може най-сетне да анонсираме нещо, тъй че ни подкрепете в напъните ни “, написа Уеда.

genDesign е японско студио, формирано от ветерани в гейм промишлеността и някогашни чиновници на Team ICO, студиото зад Shadow of the Colossus и ICO, в които основно настоящо лице се явява Уеда. Дългогодишен чиновник на Sony Japan Studio, Уеда напуща през 2011 Sony, с цел да образува дружно с други свои някогашни сътрудници genDesign и довърши след това работата по The Last Guardian. През 2020 Epic Games оповестиха публично, че са влезнали в партньорски връзки с genDesign за издаване на тяхна игра. Дали ще е точно тази към момента неразкрита игра, не е ясно, само че присъединяване на Epic тук е знак, че студиото, известно с тясната си връзка със Sony, ще разгласява игра, която няма да е ексклузив за PlayStation само.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР