Фулъм, и не допуснаха изненади и продължават в четвъртия кръг

...
Фулъм, и не допуснаха изненади и продължават в четвъртия кръг
Коментари Харесай

Фулъм, Бърнли и Брайтън продължават напред след победи с идентичен резултат

Фулъм, и не позволиха изненади и не престават в четвъртия кръг на шампионата за Купата на лигата, откакто се оправиха със противници от Чемпъншип. " Котидържърс " надиграха вкъщи с 2:0, като взеха решение дуела още през първото полувреме, когато (9') и Боби де Кордова- (32') осъществиха два безответни гола. Съперник на Фулъм в четвъртия кръг ще бъде тимът на, който през вчерашния ден отстрани с дузпи.

Със същия резултат Брайтън победи като посетител и също продължи в идващия кръг. Тук попаденията паднаха след почивката. откри резултата в 57-ата минута, а Алексис Макалистър удвои 1/4 час преди края. " Чайките " ще срещнат в идващия кръг.

Бърнли пречупи също с 2:0 на " Дъ Ден ". се разписа в смия завършек на първото полувреме, а оформи крайния резултат в добавеното време. Следващият противник на отбора на ще бъде спечелилият от дуела сред и, които играят на следващия ден на " Етихад ".

също се класира за четвъртия кръг след триумф с 1:0 над Джилингам на " Британия Стейдиъм ". Т. Кемпбъл бе създател на гола, а " грънчарите " ще срещната в идната фаза Бристъл Сити или.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР