Фулъм е в напреднали преговори за привличането на крилото на

...
Фулъм е в напреднали преговори за привличането на крилото на
Коментари Харесай

Фулъм преговаря за Джъстин Клуйверт

Фулъм е в напреднали договаряния за привличането на крилото на Рома Джъстин Клуйверт. 23-годишният нидерландец не попада в проектите на Жозе Моуриньо за новия сезон и " вълците " са подготвени да се разделят с него, а лондончани считат да се възползват от обстановката и да го вземат в редиците си, написа " Дейли Мейл ".

Клуйверт изкара последния сезон чартърен в Ница, само че в този момент от Рома се надяват да го продадат. Затова сега текат усилени диалози с Фулъм, с цел да се посочи цената, която англичаните би трябвало да платят, в случай че желаят да го вземат на " Крейвън Котидж ", която се чака да е от порядъка на 10-15 милиона евро.

Джъстин е наследник на легендата Патрик Клуйверт, само че досега кариерата му е надалеч по-неврзрачна от тази на татко му. Той е младеж на Аякс, където прави и първите си стъпки в професионалния футбол. През 2018 година е притеглен от Рома, само че той не съумява да развие капацитета си на " Олимпико " и в последните два сезона е даван чартърен първо на Република България Лайпциг, а по-късно и на Ница, само че и в двата клуба не впечатлява изключително и още веднъж е върнат на " вълците ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР