Фула - един от най-отдалечените острови на Шотландия, търси главен

...
Фула - един от най-отдалечените острови на Шотландия, търси главен
Коментари Харесай

Предлагат 72 хил. евро годишно за учител на 5 ученика

Фула - един от най-отдалечените острови на Шотландия, търси основен преподавател за главното си учебно заведение. В него се образоват единствено четирима възпитаници, както и едно дете в детската градина.

Островът, който е с повърхност от 12,6 квадратни километра, се намира на към 26 км западно от основния остров Шетланд, като сега там живеят единствено 28 души. Бевърли Макферсън, която ръководи учебното заведение на острова в продължение на четири години, се пенсионира, оповестява Daily Mail, представен от БЛИЦ.

В предлагането за работа е включена заплата от 72 хиляди евро годишно. За шефа има обезпечено и тристайно жилище чартърен.

Училището се намира в източната част на острова и разполага с една класна стая. Част от локалните работят почасово в него, преподавайки изкуство и осведомителни технологии.

От съвета на остров Шетланд показват, че претендентите за работа ще открият „ приветлива общественост “ на Фула, където могат да „ основат идиличен дом на остров “. В обявата се показва, че се търси упорит основен преподавател, търсещ " вълнуващо ново предизвикателство “, с цел да бъде „ част от другарска, динамична островна общественост с по-бавен ритъм на живот “.

Нужните качества са " сила, разпоредителност, положителни отзивчиви умения и самодисциплина. “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР