Fujifilm продължава да печели сърцата на любителите на класическата печатна

...
Fujifilm продължава да печели сърцата на любителите на класическата печатна
Коментари Харесай

Fujifilm пусна принтер за снимки от мобилен телефон

Fujifilm продължава да печели сърцата на феновете на класическата печатна снимка. Този път компанията пусна принтера Instax Mini Link 2, с който можете да отпечатвате фотоси от телефона си. Основният проблем с камерите на компанията е, че цветовете по тях са леко приглушени, като на фотосите от остарели полароиди.

По принцип принтерите, които печатат от телефона, от дълго време не са нови за компанията. Те са относително евтини, само че главният проблем е цената на консумативите. Фотографската хартия, върху които в действителност се печата, може да доближи цена до 20 евро (за пакет от 10 карти).

Instax Mini Link 2 се разграничава от предходната версия по това, че има два нови режима на щемпел. Те се назовават ​​Instax Natural и Instax Rich („ натурален “ и „ богат “). Те са положителни, тъй като посредством тях можете да видите по какъв начин авансово по какъв начин ще наподобява отпечатаната фотография и при потребност да коригирате резултата.

В приложението, с което работи принтерът, можете даже леко да редактирате фотографията. По-специално можете да изрязвате фотоси, да регулирате експозицията, яркостта или да добавяте текст, стикер или емоджи. Можете даже да „ отпечатате “ видеоклип, като просто извлечете избрани фрагменти от него.

Предвижда се принтерът да коства приблизително 100 евро, а а цветовете на устройството са разнородни - синьо, бяло или розово. Така че, в случай че желаете най-ярките мемоари да останат на хартия - не се колебайте да го вземете, няма да съжалявате.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР