Фрозиноне поднесе голямата изненада в осминафиналите на турнира за Купата

...
Фрозиноне поднесе голямата изненада в осминафиналите на турнира за Купата
Коментари Харесай

Фрозиноне разби Наполи насред Естадио Диего Армандо Марадона и продължава напред за Купата

Фрозиноне сервира огромната изненада в осминафиналите на шампионата за Купата на Италия, откакто отстрани настоящия първенец на страната Наполи и то като посетител със звучното 4:0.

На " Естадио Диего Армандо Марадона " сигурно бързо ще желаят да не помнят последния половин час от този дуел, когато в действителност паднаха всички четири гола във вратата на " партенопеите ".

Кошмарът за домакините стартира в 65-ата минута, когато Енцо Баранечеа с глава даде задатък на своя отбор, а единствено пет по-късно Джузепе Казо се възползва от груба неточност на състезател на Наполи, с цел да означи за 2:0.

В добавеното време на мача пък ужасът за момчетата на Валтер Мадзари стана цялостен, като първо Уалид Шедира беше прецизен от дузпа за 3:0, а в самия край Абду Харуи оформи крайното 4:0.

Така, за втора поредна година Наполи се сбогува с упоритостите си за успех в Купата на Италия след загуба на собствен терен, само че надали някой е очаквал " партенопеите " да позволен сходно проваляне от Фрозиноне.

В същото време пък " жълто-сините " към този момент гледат към присъединяване си в четвъртфиналите в конкуренцията където техен противник ще бъде спечелилият от двойката Ювентус-Сасуоло.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР