Фрозиноне и Торино завършиха наравно 0:0 в мач от 15-ия

...
Фрозиноне и Торино завършиха наравно 0:0 в мач от 15-ия
Коментари Харесай

Фрозиноне и Торино врътнаха безлично 0:0 помежду си

Фрозиноне и Торино приключиха наедно 0:0 в мач от 15-ия кръг на Серия А. Двата отбора са един до различен в средата на таблицата и към момента мечтаят за места в евротурнирите през идната акция. Домакините пък затвърдиха мощното си показване като хазаин, което показват от началото на сезона. Домакините имаха някои проблеми със състава заради отсъствието на някои съществени фигури.

Възпитаниците на Еузебио Ди Франческо можеха да останат с човек по-малко още при започване на дуела, когато Антъни Ойоно се измъкна след второ нарушаване за жълт картон, откакто към този момент бе получил подобен малко по-рано. В 17-ата минута състезател на Фрозиноне бе съборен в наказателното поле, само че съдията в началото даде сигнал играта да продължи. Впоследствие той получи сигнал от ВАР и бе привикан да прегледа още веднъж на екран ситуацията, само че решението му не бе променено. Домакините продължиха да са по-дейният отбор на терена и в средата на първата част Кайо Жорже стреля рисково с глава, само че Ваня Милинкович-Савич показва класа и избави. Гостите от Торино дадоха отговор с прекрасен удар на Иван Илич в гредата в последната минута на първата част.

Тимът от първата италианска столица можеше да стигне до попадение и при започване на второто полувреме, когато Дуван Сапата стреля рисково около лявата греда. Положенията пред двете порти продължиха да се редуват, като малко по-късно още веднъж Кайо Жорже не съумя да осъществя от преференциална обстановка. Двата отбора размениха по една нова добра обстановка петнайсетина минути преди края на постоянното време. В последната минута гостите от Торино въпреки всичко се добраха до попадение и към този момент се виждаха спечелили, само че то бе анулирано заради поради засада, което в последна сметка постави точка на разногласието и двата отбора разделиха точките.

По този метод Торино продължава да заема последното място в горната половина на таблицата с 20 точки, а с 19 Фрозиноне е единствено едно място зад тях.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР