Фронтменът на Rolling Stones Мик Джагър пусна нова песен -

...
Фронтменът на Rolling Stones Мик Джагър пусна нова песен -
Коментари Харесай

Мик Джагър пусна нова песен - Strange Game |

Фронтменът на Rolling Stones Мик Джагър пусна нова ария - Strange Game. Парчето ще бъде съществена ария към идния шпионски сериал Slow Horses с присъединяване на носителя на " Оскар " Гари Олдман.

Песента е направена взаимно с композитора Даниел Пембъртън.

Apple Original Series прави акомодация на романа на Мик Херон. В него се споделя за група сътрудници на МИ5, изгонени от основния офис на организацията, с цел да работят в Slough House дружно с опозорения разузнавач Джаксън Ламб, изигран от Гари Олдман.

„ Това е странна, странна игра “, пее Джагър в припева на песента, която придава тайнственост, подобаваща за шпионската тема на шоуто. " Такъв позор, позор, позор ".

Джагър показа пред списание Rolling Stone, че загадъчната, мрачна ария му е пристигнала по-лесно, в сравнение с е очаквал, защото той към този момент е прочел няколко от книгите от поредицата Slough House на Херон.

„ В него има лека атмосфера на Кърт Уейл, само че въпреки всичко е някак блус, без да е блус “, сподели той за музиката на Пембъртън. „ Това не е нормалното ми нещо; някак си е и не е.

Пембъртън също разяснява работата си с Джагър като съобщи: „ Работата с Мик Джагър беше едно от най-вълнуващите съдействия в моята професионална кариера. Мисля, че успяхме да създадем необикновено неповторима и истинска музикална тематика и нямам самообладание останалата част от света да я чуе. ”

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР