Фронтменът на ирландската група U2 Боно е един от най-успелите

...
Фронтменът на ирландската група U2 Боно е един от най-успелите
Коментари Харесай

Луксозната яхта, която фронтменът на U2 преобрази по собствен вкус

Фронтменът на ирландската група U2 Боно е един от най-успелите музиканти в историята. Той има 22 награди “Грами ” с U2 - група, която безспорно е една от най-държеливите в бизнеса, който светът в миналото е виждал. Неотдавна тя записва към 150 милиона продадени албума, написа Slash Gear.

След издаването на осмия албум на групата, “Songs of Experience “, през 2017 година, U2 се причислиха към елитната шепа групи с албуми №1 в четири поредни десетилетия, съгласно данни на Britannica.

Затова не е по никакъв начин учудващо, че през годините Боно е натрупал солидно положение. Той обича да се глези, купувайки си супер първокласни дарове. Към днешна дата благосъстоянието му възлиза на 700 млн. $.

През 2008 година Боно и брачната половинка му Али Хюсън си купиха 42-метрова яхта. “Cyan ” коства към 11,5 млн. $ (по данни на Money Inc) и получи в допълнение “ошлайфане ” в жанр четиризвезден хотел.

От Cyan до Kingdom Come

Яхтата на Боно е издигната през 1997 година от известния италиански корабостроител Codecasa във Виареджо, Италия. Максималната скорост, която може да развие, е 19 възела.
       View this post on Instagram                      
A post shared by Celebrity Yachts (@celebrityyacht)

По сведения на Club Yacht знаем, че яхтата има шест просторни и първокласни каюти за настаняване на до 12 посетители, като във всяка стая има плазмен тв приемник и сателитна телевизия.

На разположение на Боно и гостите му има роял, бар и фитнес зала. На палубата има открита кино зона с солиден триметров екран, стерео система по поръчка, джакузи, плувен басейн и зона за предпазване на съоръжение за водни спортове и лов на риба.
       View this post on Instagram                      
A post shared by Classic Charters (@classic.yachts)

След обилно видоизменение Cyan бе преименувана на Kingdom Come. Неотдавна от Boat International осведомиха, че действителният притежател на плавателния съд е китаристът на бандата Edge, а не Боно. Всеки обаче знае кой я употребява. Kingdom Come е неразделна част от почивките на фамилията в Средиземно море, Френската Ривиера и Сен Тропе.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР