Фронтменът на Coldplay Крис Мартин ни е любимец от много

...
Фронтменът на Coldplay Крис Мартин ни е любимец от много
Коментари Харесай

Каква е сексуалността на бившия на Гуинет Полтроу

Фронтменът на Coldplay Крис Мартин ни е любим от доста време и постоянно ни се е коствал доста забавен човек.

Както добре ни е известно, той беше женен за Гуинет Полтроу, а сега излиза с не по-малко сексапилната Дакота Джонсън. Тъй като сме привикнали да виждаме Мартин в компанията на доста красиви дами, малко се изненадахме от последните му самопризнания.

В изявление за Rolling Stone Крис Мартин призна, че в учебно заведение се е сблъскал с " ужасяващ ужас ", защото не е можел да реши дали е гей, или не. Още по-страшното съгласно него е, че е бил ужасяващ от опцията да допусне, че би могъл да бъде гей, и това, несъмнено, го трансформира в " огромен хомофоб ".
 Гуинет Полтроу, Дакота Джонсън и какъв брой близки са двете дами на Крис Мартин
Могат ли някогашна брачна половинка и сегашна половинка да са приятелки

Имат ли да разделят нещо Гуинет Полтроу и Дакота Джонсън

" Когато отидох в пансион, бях дете, откриващо сексуалността си - с хиляди въпроси, съмнения и така нататък Точно в този миг и под въздействие на приказките на моите съученици, които ми споделяха, че несъмнено наподобявам на гей - поради походката и маниерите ми, се ужасявах да позволи сходна опция, тъй като смятах, че в действителност е доста неверно да си педераст. "

Когато става на 15 години, Крис Мартин престава да се тревожи за сексуалността си, като се убеждава, че какъвто и да са влеченията му, няма никакво значение.
 Снимка 307638

" Най-големите ми музикални кумири в действителност са гей и какво от това ", признава изпълнителят, като добавя, че сега, в който е престанал да се тормози за половите си стремежи, е схванал, че може да се държи малко " гейски ", само че в действителност харесва дами.

Изпълнителят признава, че доста съжалява за хомофобското си мислене тогава, само че и споделя, че въпреки всичко е бил просто един доста комплициран младеж.
 Coldplay, околната среда и за какво групата няма да има ново турне
Групата, която се отхвърля от турнетата, с цел да пази околната среда

Екологичното решение на Coldplay
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР