Фронтът на украинските въоръжени сили ще се срине, ако руската

...
Фронтът на украинските въоръжени сили ще се срине, ако руската
Коментари Харесай

Украински офицери пред Политико: Фронтът ще се срине, ако Русия нанесе концентриран удар на едно място

Фронтът на украинските въоръжени сили ще се срине, в случай че съветската войска нанесе съсредоточен удар на едно място, написа Politico, базирайки се на високопоставени украински военни. 

" Офицери споделиха, че има забележителен риск от срив на фронта (на ВСУ) в региона, където съветските генерали вземат решение да съсредоточат напъните си ", се споделя в публикацията, представена от " Фокус ". 

Сред факторите, които способстват за пробива на украинската защита, командирите показаха численото предимство на съветската войска и масираното потребление на планиращи бомби. Един от офицерите добави, че Западът повече няма да оказва помощ на Украйна да се оправи с настъплението на Русия. 

" Имаме военна рецесия. Русия набира запаси и ще бъде подготвена за мощен удар през август или даже по-рано ", изрази опасения различен боен. 

Междувременно от основания във Вашингтон мозъчен концерн " Институт за проучване на войната “ (ISW) опровергаха съветския министър на защитата Сергей Шойгу, който във вторник разгласи, че въоръжените сили на страната са завладяли към 400 квадратни километра украинска територия през първите три месеца на 2024 година, предава УНИАН. 

" Шойгу съобщи по време на конферентен диалог с съветски военни водачи на 2 април, че съветските сили са завладяли 403 квадратни километра украинска територия от началото на 2024 година ISW е следила единствено образни доказателства, които разрешават на ISW да удостовери, че съветските сили са завладяли почти 305 квадратни километра в интервала от 1 януари до 1 април 2024 година ", се споделя в отчета на американския мозъчен концерн. 

От там изясняват, че дефицитът на ресурси принуждава Украйна да пести муниции и да дава приоритет на лимитираните запаси за сериозните браншове на фронта. Но в това време рискът от съветски пробив в други, по-малко сигурни браншове нараства. Има повече неустойчивост на фронта, в сравнение с наподобява, макар относително бавния ритъм на съветското нахлуване. 

" Ограниченията на украинските материални средства също оферират на съветските сили еластичност в метода, по който организират настъпателни интервенции, което може да докара до съгласуваност и нелинейни благоприятни условия за съветските сили да реализират забележителен действен триумф в бъдеще “, заключават от ISW. 

Екипажи на щурмови самолети Су-25 от Въздушно-космическите сили (ВКС) на Русия са унищожили опорни пунктове и жива мощ на украинските въоръжени сили на Северодонецкото направление. Това оповестиха от съветското министерство на защитата, представени от ТАСС. 

" Екипажите на ударната авиация на самолети Су-25 нанесоха удар с неуправляеми авиационни ракети по опорни пунктове и жива мощ на съперника на Северодонецко направление в зоната на специфична военна интервенция. Според резултатите от обективния надзор всички посочени цели са сполучливо изумени “, споделят от министерството на защитата на РФ. 

От там означават още, че след потреблението на авиационно оръжие екипажите са направили маневра, освобождавайки топлинни клопки, и са се върнали в базите си. 

" Получихме бойна задача да унищожим живата мощ на съперника. Достигнахме целевия регион. Пуснахме неуправляеми ракети от позиция нос нагоре. Предният въздушен наводчик удостовери попадението. Живата мощ беше изумена. Оказахме помощ на нашите бойци, които са на самата фронтова линия ", съобщи водачът с позивна " Сталкер ".

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР