Frogwares, украинското студио, известно с игрите си от света на

...
Frogwares, украинското студио, известно с игрите си от света на
Коментари Харесай

Забавиха излизането на Sherlock Holmes: The Awakened

Frogwares, украинското студио, известно с игрите си от света на ШерлокХолмс, разгласява прочувствено видео в YouTube, с което изяснява актуалната обстановка към тяхната последваща игра – Sherlock Holmes The Awakened и проблемите, с които им се постанова да се оправят на фона на съветската военна експанзия в Украйна.

В четириминутното видео се споделя за обстановката в страната и съответно в украинската столица Киев, за ударите по електропреносната система на града и неналичието на ток, което прави създаването на играта и естествената работа на хората от Frogwares съвсем невъзможна. Но с изключение на същинската работа, студиото отделя също по този начин доста време по оценка на свършената работа и възможни дребни проблеми, които са били пропуснати. Публикацията привежда това, че наложените рестрикции, свързани с световната епидемиологична конюнктура са внесли задоволително комплициране в работата на Frogwares и когато естествения темп на работа е почнал да се възвръща е пристигнало нападението от страна на Русия, което е задълбочило проблемите доста.

Sherlock Holmes The Awakened се разгласява за пръв път през 2007, като се явява третата игра от поредицата за известния детектив и неговия асистент. В нея, Холмс и Уотсън се пробват да разгадаят мистерията към серия от изгубвания, свързани с култа към Ктулху. Завоят на сериите към Лъвкрафт се явява приятна изненада за самата поредност, като новата версия на Sherlock Holmes The Awakened ще пристигна с изключение на с нова визия и за набор от платформи (оригиналът излиза само за лични компютри), с напълно пренаписан разговор и обогатена история. Играта трябваше да излезе този месец, само че в този момент разработчиците чакат премиерата ѝ да се забави с няколко спомагателни седмици.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР