Фризьорски салон в Бургас изгоря напълно, а щетите са за

...
Фризьорски салон в Бургас изгоря напълно, а щетите са за
Коментари Харесай

Поръчителят на палежа на бръснарницата в Бургас имал конфликт със собственика

Фризьорски салон в Бургас изгоря изцяло, а вредите са за десетки хиляди левове. Инцидентът е станал на 1 против 2 януари към 1 ч. среднощ, оповестява БТВ. Предполага се, че двама причинители, единият от които малолетен, са счупили предното стъкло и са хвърлили запалителна течност. Точно преди година различен обект на същия притежател е бил опожарен. Коментар пред медията направи Кирил Кирязов, който е шеф на отдел " Криминална полиция " в Бургас.

" Разследването откри, че в ранните часове е получен сигнал за пламнал фризьорски салон. Веднага е образувана група от чиновници на Национална полиция и Пето РПУ. Проведени са голям брой оперативно-издирвателни мероприятия, вследствие на които са открити двама директни причинители. Тези двама причинители след приемане на поръчка от трето лице са направили незаконното действие. Счупили са стъклото, заляли са със запалителна течност и са запалили фризьорския салон.

Миналата година отново имаше запалено заведение, този път за бързо хранене, на същия притежател. Нямаме данни да са същите причинители. Не може да се каже изрично, че това са същите лица. Случаят е обяснен. Двама са директните причинители и лицето, което е гарант, е имало някакви персонални спорове със самия притежател. Криминално проявени са и поръчителя и единия от причинителите. Другият е малолетен. На единия е повдигнато обвиняване, следва задържане ", сподели той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР