Фризьорки продават коси на онкоболни и мамят клиентите си с

...
Фризьорки продават коси на онкоболни и мамят клиентите си с
Коментари Харесай

Скандал с коси на онкоболни, фризьорки ги продават за екстеншъни

Фризьорки продават коси на онкоболни и мамят клиентите си с подправени екстеншъни, описа певицата Сузанита пред „ Телеграф “. Екип на вестника се опита да се свърже с фризьорките неведнъж, само че те не подвигнаха телефоните си до затваряне на броя.

Дарение

Сузанита разгласява пост за случилото се в обществените мрежи и заваляха мнения от клиенти на същия салон, излъгани по същия метод. Собствениците на тази марка екстеншъни са фризьорките Диляна Пискова и Гергана Славова, разбираме от жертвата. „ На моя другарка майка й е онкоболна жена. Тя отишла в същия салон при Диляна да си обръсне косата. Искала е да подари екстеншъните си, а въпросната фризьорка й споделила, че това е боядисана коса и не може да се подари. След което си я прибрала, с цел да си я препродаде “, показа изпълнителката.



Силикон



Звездата не желае аудиторията й в Инстаграм да пострада по същия метод, по тази причина задачата й е да предизвести допустимо най-вече хора за измамата. „ Разбрах, че взимат коси от умряли и възрастни и ги продават, само че не мога да го потвърдя на 100 %, тъй като го знам от непряк човек. Знам сигурно, че бях изцяло излъгана за коса от 3000 лева, а цената на тази коса не е повече от 400 лева действително “, разкри певицата. „ Схемата им е да обливат косите със силикон и да наподобяват добре. Но след 2-3 измивания пада силиконът и се вижда какъв брой неприятно качество е, не мисля, че би трябвало да си мълча. Косата стартира да се заплита и да падат топки от нея “, добави самата тя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР