Фризьорки, политолози, собственици на заведения устроени с постовеПартийна шефка е

...
Фризьорки, политолози, собственици на заведения устроени с постовеПартийна шефка е
Коментари Харесай

Без конкурси Нинова назначи партийци в бордове

Фризьорки, политолози, притежатели на заведения устроени с постове
Партийна шефка е отпред на боен цех

Предстои чистка на непозволено назначени фрагменти на Българска социалистическа партия

Без състезания, тъй като не дават отговор на условията, Корнелия Нинова е назначила правилни партийни фрагменти отпред на държавни сдружения и в бордовете им. Това откри инспекция на “Труд” в комерсиалния указател. От кадруването на досегашната алената министърка на стопанската система недоволстват специалисти от министерството, а служебният министър към този момент подготвял освобождение на парашутистите.

В последния миг преди да сдаде властта Нинова смени борда на оръжейното дружество НИТИ в Казанлък. Начело на сдружението е препоръчана за регистриране председателката на БСП-Казанлък Румяна Друмева, а в борда е синът на Емилия Масларова Константин Радулов, който до този миг е работил в туристическа организация, т. е. продавал е почивки. С място в борда на оръжейното дружество е почетен и определяният от опозицията в Българска социалистическа партия като велможа политолог на Нинова и на Калоян Методиев Борислав Ангелов.

Общинският ръководител на Българска социалистическа партия в Хитрино Десислав Десподов без да дава отговор на условията е назначен за началник на конезавода “Кабиюк”. Преди да оглави държавното дружество Десподов ръководи компания за строителни материали, има и две заведения.

Милен Манолов, който до неотдавна оглавяваше Българска социалистическа партия Свищов е назначен за зам.- началник на Национална агенция за приходите във Велико Търново. Той бе освободен от шефския пост в локалната алена организация, откакто се разбра, че липсват близо 17 000 лева от парите на партията от членски импорт и дотация.

Фризьорка стана ПР на регионалната администрация на София област. Става въпрос за Николинка Цолова, която е ръководител на Българска социалистическа партия - Ботевград. Цолова е коафьор по специалност. След козметичния салон, последните години е работила за дребен информативен уебсайт, отразяващ общините Ботевград и Правец. След като начинанието є да сътвори личен новинарски уебсайт, се оказа несполучливо, доближената до аления народен представител Иван Ченчев Цолова, кацна като ПР на регионалния шеф в София област.

Управителят на СПА-комплекс Новотел-Пловдив Минка Сърнешка беше назначена за основен секретар на регионална администрация Пловдив.

Бившият народен представител от Българска социалистическа партия Георги Стоилов пък беше подложен отпред на “Свободна зона-Русе” като изпълнителен шеф на сдружението. Стоилов стана прочут преди година, когато при започване на февруари 2021 година в осъществяване на издадено от профилираната прокуратура на европейска заповед за арест в Чехия беше арестуван неговия брат Илия Стоилов. Тогава Нинова се разграничи от него и изиска Стоилов да напусне Народното събрание.

Председателката на Българска социалистическа партия е устроила с постове и членовете на партийната контролната комисия, известна като партийния съд. За Гергана Алексова бе основан специфичен пост - зам.-генерален шеф на НКЖИ. Наскоро тя бе отстранена от този пост, само че остана на работа в НКЖИ. Другият член на контролната комисия - Емил Войнов бе изпратен в ЦИК, а другият зам.-председател на партийния съд - Пламен Пувков, получи позиция в борда на държавното сдружение Ел Би Булгарикум.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР