Фризьорката Вили Боршукова пусна запис от охранителни камери, на който

...
Фризьорката Вили Боршукова пусна запис от охранителни камери, на който
Коментари Харесай

Циркът е пълен! Видео показа истината за побоя над родна плеймейтка

 Фризьорката Вили Боршукова пусна запис от охранителни камери, на който ясно се вижда, че даже не допира, а още по-малко да бие плеймейтката Жанета Осипова. Във видеообръщение в обществените мрежи тя прикани: " Долнопробните неистини на самозвани порнозвезди са факт!!! Внимавайте пазете се от скалъпени номера. “ Припомняме, че плеймейтката сподели синини и здравно за побой и изясни, че е пристигнала в салона на Боршукова да върне артикул, който да бъде сменен с различен.

Като чула настояването й, фризьорката побесняла и почнала да я удря. На записа на камерата обаче ясно проличава, че Боршукова просто отваря вратата на салона си и упорства жена в къси панталона, която би трябвало да е Осипова да напусне постройката. Двете приказват малко, само че без физически контакт и в последна сметка гостенката си потегля, написа Хотнюз. В иронично послание Боршукова отдава обвиняванията на смяна в душeвността на плеймейтката след изолацията.

Факт е, че при присъединяване си в " Черешката на тортата " Жанета се държа извънредно несъответстващо, като даже изпадна в нервна рецесия, до момента в който чакаше гостите за своята вечер, а след това даже не им проговори. След като сподели здравното за побоя, тя повече не е коментирала абсурда, който сама възпламени.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР