Фризьорката, която се опита да открадне ценни вещи от своя

...
Фризьорката, която се опита да открадне ценни вещи от своя
Коментари Харесай

Пловдивската фризьорка, която опита да окраде своя колежка, получи своята присъда

Фризьорката, която се опита да открадне скъпи движимости от своя колежка, реализира съглашение с Прокуратурата. Нейният юрист и обвиняването са се договорили за присъда от 10 месеца условно с 3 години изпитателен период. Жената ще поеме и разноските и по делото.

Мария Сулева работела като асистент във фризьорски салон в Пловдив. Там се срещнала с колежката си – козметичка, която живеела дружно със фамилията си и брат си в апартамент в регион " Южен “. Срещу тях се намирало жилището на нейната баба. Тя решила да извърши кражба на двете места и се сдобила с ключове от входните порти.

На 6 август 2022 година, вечерта, Сулева привела проекта си в осъществяване. Първо влезнала в жилището на колежката си, която отсъствала от вкъщи, и оттова лишила 1500 лв., голям брой златни украшения, декорации за коса, перука и други движимости. Всичко сложила в раницата си и се насочила към второто жилище.

Отключила го и светнала лампата в една от стаите, откъдето взела 150 лв., персонален почетен знак, златни украшения и други движимости. През това време към дома си се прибирал братът на колежката й, който видял осветената стая, а знаел, че баба му през това време отсъства, тъй като е на отмора.

Бил подаден сигнал в полицията, като пристигналите на място екипи влезнали в жилището. При обход в жилището те открили Сулева, която се била скрила в дрешника дружно с раницата с отнетите пари, златни декорации и други движимости. За да не я разпознаят, тя си била поставила перука, маска и ръкавици.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР