Фризьор - шегаджия на Острова непрекъснато пръскаше клиента си, докато

...
Фризьор - шегаджия на Острова непрекъснато пръскаше клиента си, докато
Коментари Харесай

Скрита камера с фризьор от Пловдив стана хит на Острова ВИДЕ...

Фризьор - шегобиец на Острова непрестанно пръскаше клиента си, до момента в който не подгизна изцяло - само че той от вежливост по този начин и не сподели нито дума., написа LadBible.

Джордж Феърбрас отиде да се подстриже в салона на Тей Бисеров в Сейнт Неотс, Кеймбриджшир, по-рано тази година, без да обръща внимание на обстоятелството, че го снимат скрито. Тей се е преместил в Сейнт Неотс от Пловдив преди шест години.



Той възнамерявал да напръска прекалено студента с вода и да запише реакцията му, само че по принцип нямаше такава. Във видеото може да се види по какъв начин 19-годишният Джордж седи с изпънато лице, до момента в който водата се излива по него в продължение на повече от 30 секунди.

Тей споделя, че към този момент не можел да сдържа смеха си, тъй като в противоположен случай можело да го удави.



" Той беше чист британец, прекомерно вежлив. Дори не ме погледна, с цел да опита да види най-малко какво се случва ", споделя 25-годишният пловдивчанин.

„ Очаквах да каже нещо, до момента в който го пръсках, само че не последва реакция. Трябваше да спра в един миг, другояче той щеше да се удави. Ако бях аз, щях да скоча от стола и да се развикам: „ Какво правиш, приятелю, да не ме къпеш? “, споделя българинът.



„ Джордж и фамилията му идват постоянно и взех решение да го опитвам върху него, с цел да видя по какъв начин ще реагира. Той е спокоен човек и нормално не споделя доста, тъй че си помислих: „ Ти си индивидът ", написа LadBible, представен от blitz.bg.

За благополучие Джордж съумя да види смешната страна на това и към момента посещава бръснарницата на Тей постоянно - макар че в днешно време е малко по-предпазлив.

Той сподели: „ Дори не забелязах, че нещо се случва. Той беше доста ловък в метода, по който въртеше стола. Изобщо не забелязах камерата.

„ Започнах да се дръзвам в края, тъй като просто не можех да се сдържа. Тогава осъзнах, че съм бил безусловно излъган “, споделя англичанинът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР